Rreth Nesh

Fabrika Mersen
rreth-ne

E vendosur në Zhejiang Changxing, Mersen Zhejiang Co., Ltd. mbulon një sipërfaqe prej 13510 m2 dhe ka 500 punonjës.Eksporti global i energjisë elektrike dhe materialeve të avancuara, Mersen harton zgjidhje inovative për të adresuar nevojat specifike të klientëve të saj për t'i mundësuar ata të optimizojnë procesin e tyre të prodhimit në sektorë të tillë si energjia, transporti, elektronika, kimike, farmaceutike dhe industritë e procesit.Mersen Electrical Power ofron një linjë gjithëpërfshirëse të siguresave kufizuese të rrymës (tension të ulët, qëllim të përgjithshëm, tension të mesëm, gjysmëpërçues, miniaturë dhe xhami dhe qëllime të veçanta) dhe aksesorë, blloqe dhe mbajtëse siguresash, blloqe shpërndarëse të energjisë, çelsat e shkëputjes së tensionit të ulët, të lartë çelsat e rrymës, ERCU, Kutia e siguresave, CCD, pajisje mbrojtëse nga mbitensionet, lavamanët e nxehtësisë, shufrat e laminuara të autobusëve dhe më shumë.

probiz-hartë

TREGU YNË

Mersen synon të përthithë dhe të bashkohet me Mingrong (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. Më tutje referuar si Mingrong) filloi biznesin në fillim të reformës dhe hapjes së Kinës, lulëzoi në valën e rritjes ekonomike të Kinës dhe u ngrit më tej nga koncepte të avancuara të prodhimit dhe ekspertizë të fortë K&Zh dhe inxhinierike nga Mersen Group.Pas 40 vitesh evolucioni, Minggrong tani ka oferta produktesh të certifikuara për sisteme të ndryshme standarde kryesore, duke përfshirë GB, UL/CSA, BS, DIN dhe IEC.Produktet Mingrong janë tregtuar në më shumë se 50 vende, duke u shërbyer mijëra klientëve në mbarë botën.

GUR THEMEL I ZHVILLIMIT

Sistemi i patëmetë i menaxhimit të cilësisë, një ekip i shkëlqyer menaxhimi dhe një sistem efikas operimi.

GOLA

Bashkëpunimi fitues, kujdesi humanist dhe përgjegjësitë shoqërore të korporatave janë qëllimet tona.

VLERAT THELBËSORE

Ndjekja e vazhdueshme e përsosmërisë dhe ambiciet për të qëndruar në krye janë shpirtrat kryesorë të Mingrongut.

NA KONTAKTONI

Me një themel të fortë në shpërndarjen e energjisë elektrike dhe tregjet industriale, Mingrong gjithashtu ka ecur përpara dhe ka bërë përparime në industritë e energjisë së rinovueshme, si energjia e erës dhe fotovoltaikët.Për të kapur mundësitë në Politikën e Infrastrukturës së Re, është koha që Mingrong të kalojë në kapitullin e ri të printimit blu: të vendoset në Changxing dhe të zhvillohet në një bazë prodhimi të modernizuar, në mënyrë që të përfitojë më mirë nga zhvillimi global i teknologjisë Mersen. burimet.Ndërkohë, ajo gjithashtu do të vazhdojë të optimizojë bazën e saj të zinxhirit të furnizimit në Kinë dhe do të vazhdojë përpjekjet e saj për indixhitalizimin dhe vendosjen e sistemeve të sigurisë, mjedisit dhe cilësisë së lartë.