За нас

Фабриката Мерсен
за-нас

Лоциран во Жеџијанг Чангксинг, Mersen Zhejiang Co., Ltd. зафаќа површина од 13510m2 и има 500 вработени.Глобален извоз на електрична енергија и напредни материјали, Мерсен дизајнира иновативни решенија за да одговори на специфичните потреби на своите клиенти за да им овозможи да го оптимизираат нивниот производствен процес во сектори како што се енергијата, транспортот, електрониката, хемиската, фармацевтската и процесната индустрија.Mersen Electrical Power обезбедува сеопфатна линија на осигурувачи за ограничување на струјата (нисконапонски, општа намена, среден напон, полупроводници, минијатурни и стакло и специјална намена) и додатоци, блокови и држачи со осигурувачи, блокови за дистрибуција на електрична енергија, прекинувачи за исклучување низок напон, висока прекинувачи за напојување, ERCU, Fusebox, CCD, уреди за заштита од пренапони, ладилници, ламинирани автобуски шипки и многу повеќе.

пробиз-мапа

НАШИОТ ПАЗАР

Мерсен има намера да апсорбира и да се спои со Мингронг (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. во понатамошниот текст Мингронг) започна бизнис на почетокот на реформите и отворањето на Кина, напредуваше на бранот на економскиот наплив на Кина и беше дополнително подигнат со напредни производствени концепти и силна R&D и инженерска експертиза од Mersen Group.По 40 години еволуција, Мингронг сега има понуди на производи сертифицирани за различни мејнстрим стандардни системи, вклучувајќи GB, UL/CSA, BS, DIN и IEC.Производите на Мингронг се продаваат во повеќе од 50 земји, опслужувајќи илјадници клиенти ширум светот.

ТЕМЕЛНИК НА РАЗВОЈОТ

Беспрекорен систем за управување со квалитет, одличен менаџерски тим и ефикасен систем на работа.

ГОЛОВИ

Наши цели се победничката соработка, хуманистичката грижа и корпоративните општествени одговорности.

ОСНОВНИ ВРЕДНОСТИ

Континуираната потрага по извонредност и амбициите да се остане на врвот се основните духови на Мингронг.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Со цврста основа на дистрибуцијата на електрична енергија и индустриските пазари, Мингронг, исто така, напредуваше и направи откритија во индустриите за обновливи извори на енергија, како што се енергијата на ветерот и фотоволтаиците.За да ги долови можностите во Политиката за нова инфраструктура, време е Мингронг да продолжи кон новото поглавје на синиот принт: да се смести во Чангксинг и да еволуира во модернизирана производствена база, за подобро да ги искористи предностите од глобалниот технолошки развој на Мерсен. ресурси.Во меѓувреме, исто така, ќе продолжи да ја оптимизира својата база на синџирот на снабдување во Кина и ќе продолжи со напорите за индигитализација и воспоставување на врвни системи за безбедност, животна средина и квалитет.