Kërkoni atë që dëshironi

Pas 40 vitesh evolucioni, produktet Mingrong janë shitur në më shumë se 50 vende, duke u shërbyer mijëra klientëve në mbarë botën.

avantazhet tona

Sistemi i patëmetë i menaxhimit të cilësisë, një ekip i shkëlqyer menaxhimi dhe një sistem efikas operimi janë themelet e rritjes sonë.

Produkte të nxehta

Mingrong ofron një linjë gjithëpërfshirëse të siguresave kufizuese të rrymës.

shikoni më shumë

Rreth Nesh

Bashkëpunimi fitues, kujdesi humanist dhe përgjegjësitë shoqërore të korporatave janë qëllimet tona.

  • 3ba3d929
  • a3ae804b

E vendosur në Zhejiang Changxing, Mersen Zhejiang Co., Ltd. mbulon një sipërfaqe prej 13510 m2 dhe ka 500 punonjës.Eksporti global i energjisë elektrike dhe materialeve të avancuara, Mersen harton zgjidhje inovative për të adresuar nevojat specifike të klientëve të saj për t'i mundësuar ata të optimizojnë procesin e tyre të prodhimit në sektorë të tillë si energjia, transporti, elektronika, kimike, farmaceutike dhe industritë e procesit.Mersen Electrical Power ofron një linjë gjithëpërfshirëse të siguresave kufizuese të rrymës (tension të ulët, qëllim të përgjithshëm, tension të mesëm, gjysmëpërçues, miniaturë dhe xhami dhe qëllime të veçanta) dhe aksesorë, blloqe dhe mbajtëse siguresash, blloqe shpërndarëse të energjisë, çelsat e shkëputjes së tensionit të ulët, të lartë çelsat e rrymës, ERCU, Kutia e siguresave, CCD, pajisje mbrojtëse nga mbitensionet, lavamanët e nxehtësisë, shufrat e laminuara të autobusëve dhe më shumë.

Mersen synon të përthithë dhe të bashkohet me Mingrong (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. Më tutje referuar si Mingrong) filloi biznesin në fillim të reformës dhe hapjes së Kinës, lulëzoi në valën e rritjes ekonomike të Kinës dhe u ngrit më tej nga koncepte të avancuara të prodhimit dhe ekspertizë të fortë K&Zh dhe inxhinierike nga Mersen Group.

Mëso më shumë