Пребарајте го она што го сакате

По 40 години еволуција, производите на Мингронг се пласирани во повеќе од 50 земји, опслужувајќи илјадници клиенти ширум светот.

нашите предности

Беспрекорен систем за управување со квалитет, одличен менаџерски тим и ефикасен систем на работа се темелите на нашиот раст.

Топли производи

Мингронг обезбедува сеопфатна линија на осигурувачи со ограничување на струјата.

Гледај Повеќе

За нас

Наши цели се победничката соработка, хуманистичката грижа и корпоративните општествени одговорности.

  • 3ba3d929
  • a3ae804b

Лоциран во Жеџијанг Чангксинг, Mersen Zhejiang Co., Ltd. зафаќа површина од 13510m2 и има 500 вработени.Глобален извоз на електрична енергија и напредни материјали, Мерсен дизајнира иновативни решенија за да одговори на специфичните потреби на своите клиенти за да им овозможи да го оптимизираат нивниот производствен процес во сектори како што се енергијата, транспортот, електрониката, хемиската, фармацевтската и процесната индустрија.Mersen Electrical Power обезбедува сеопфатна линија на осигурувачи за ограничување на струјата (нисконапонски, општа намена, среден напон, полупроводници, минијатурни и стакло и специјална намена) и додатоци, блокови и држачи со осигурувачи, блокови за дистрибуција на електрична енергија, прекинувачи за исклучување низок напон, висока прекинувачи за напојување, ERCU, Fusebox, CCD, уреди за заштита од пренапони, ладилници, ламинирани автобуски шипки и многу повеќе.

Мерсен има намера да апсорбира и да се спои со Мингронг (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. во понатамошниот текст Мингронг) започна бизнис на почетокот на реформите и отворањето на Кина, напредуваше на бранот на економскиот наплив на Кина и беше дополнително подигнат со напредни производствени концепти и силна R&D и инженерска експертиза од Mersen Group.

научи повеќе